Rukous työn keskeisinä komponentteina on kaksitoista Mobiran NMT-puhelimen transistoria, 
joiden kullatut 5*10 mm:n kokoiset jäähdytyslevyt muodostavat nelihaaraisen propellin. Transistoreista on muodostettu risti siten, 
että pystyhaarassa on kahdeksan ja vaakahaarassa viisi transistoria. Jäähdytyslevyjen alla on punaisia ledejä, 
joiden valo loistaa ristin taustalla. Ristin ympärillä on 380 alumiinikotelosta tehty kehys, 
jonka muoto on Paattisten kirkon alttaritaulusta. Kehyksen sisäosan pohjan pinnalla on monivärisistä johdoista muodostuva lattakaapeli,
 jonka johdot yläosassa kaartuvat keskiviivaa päin. Idea työlle lähti siitä, 
kun aloin näillä muutamalla transistorilla kokeilla erilaisia muotoja, ja ajatuksella, että kullatuista osista pitää tehdä jotain arvokasta. 

Niin kuin jo muinaisessa luolataiteessa oli erotiikkakuvien lisäksi usein myös uskontopohjaisia piirroksia, 
niin on myös minun taiteessani vakavampia aiheita. Rukous on työ, joka ei näyttelyissä ole juuri antanut aihetta keskusteluun, 
mutta ehkä työn tarkoituksena onkin enemmän liikuttaa katsojan sisäisiä ajatuksia. Työn ääressä on myös mahdollisuus hiljentyä. Kuva Mobiran radiopuhelimesta, jonka transistoreista on tehty Rukous-työn risti.

"Rukous"
Niin kuin jo muinaisessa luolataiteessa oli erotiikkakuvien lisäksi usein myös uskontopohjaisia piirroksia, niin on myös minun taiteessani vakavampia aiheita. Rukous on työ, joka ei näyttelyissä ole juuri antanut aihetta keskusteluun, mutta ehkä työn tarkoituksena onkin enemmän liikuttaa katsojan sisäisiä ajatuksia. Työn ääressä on myös mahdollisuus hiljentyä.
Työn idea sai alkunsa muutamasta kuvan NMT-puhelimessa käytetyistä kullatuista tehotransistoreista. Niiden ristin muotoinen rakenne johdatti kokeiluja. Tuntui myös, että kullatuista osista pitää tehdä arvokasta. Kehyksen muoto tuli Paattisten kirkon alttaritaulusta. Siihen on käytetty 380 alumiinikoteloa. Ristin taustaa valaisee punaiset LEDit.
koko 38x30cm

"Prayer"
As already in ancient cave art was erotic images, and often also Religion-based illustrations, so too is in my art serious topics. Prayer is a job that does not rise to a debate in the exhibition. But perhaps it is more work to move the viewer's internal thoughts. On the job will also be able to quiet down. The idea came from a gold-plated power transistor in the NMT-phone (see picture up). Their cross-shaped structure led the experiments.It seemed also that the gold-plated parts must be made valuable. Shape of the frame came altarpiece in church of Paattinen. The Cross background is lighted with red LEDs.
Frame components: 380 pcs aluminium cases. size 38x30cm