”Guggenheim

”Guggenheim museo" Rakennus on tehty kalliolle. Sen ulkoseinät ovat rakennetut pyöreistä luunvalkoisista posliinipilareista. Pilarit ovat liitetty toisiinsa muodostaen aallonmuotoisen kuvion, sekä ylä- että alaosaltaan. Kivijalan pinta on kiiltävä ja valoa heijastava, kuten järven pinta. Siksi pilarien mutkitteleva alaosa kuvaa rantaa. Rakennusta sivusta katsottaessa, näkyy takimmaisen seinän huiput etumaisen seinän huippujen välistä, kuvaten tuntureita. Seinäpilareiden välissä oleva katto on kumpuileva kuten tunturien lumi myrskyn jälkeen. Rakennuksen päässä on metallinkiiltävä pyöreä ravintola, jonka ylin kerros on pyörivä ja sen katolla on suuri pyöreä lasi-ikkuna, josta lasersäde piirtää taivaalle tekstejä ja kuvioita. Toisessa päässä rakennusta on sisääntuloaukko, joka on vähän ylhäältä auki. Sisääntulo avautuu siten, että yhden pilarin alaosa laskeutuu alas, kuten hissi, jolloin sen päältä pääsee kulkemaan sisälle. Tämä kallion päällä olevassa osassa on vain ravintola ja sisääntuloaula. Suurin osa muista tiloista on kallion sisällä, johon pääsee toisaalta myös autolla.

Osat: videonauhurin kuvarumpu, posliinisia eristepuikkoja, CD-levyn pintaa, valkoista verkkojohtoa, infrapunalähettimessä käytetty suurennuslasi ja pohjana kiviliuska.